Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - Problem while Debugging the code

Problem while Debugging the code

General topics about the Android-Platform itself.
Coding issues please to the subforum right below.

Problem while Debugging the code

Postby WesleyVernon » Tue Dec 07, 2010 7:07 am

Hi All,

I am facing a problem while debugging.
I am using 'F6' for moving through the code.
But some times I am going to some other file like "Intrumentation.class" and there I could see "Source not found".

After that I am able to proceed with the debugging, even after attaching the code also.

Please help , if you know how resolve this problem..

Regardss..
New Year Wishes to All.
__________________________
mother of the bride
discount wedding dresses
cheap prom dresses
Last edited by WesleyVernon on Thu Dec 09, 2010 4:12 am, edited 2 times in total.
WesleyVernon
Freshman
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 02, 2010 11:19 am

Top

Re: Problem while Debugging the code

Postby aatifaqua » Tue Dec 07, 2010 8:31 am

it happens sometimes with me too
go to Project > Clean
then again compile it
that should do it :)
aatifaqua
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 13
Joined: Tue Dec 07, 2010 8:08 am

Re: Problem while Debugging the code

Postby WesleyVernon » Fri Dec 10, 2010 3:00 am

Yes, I think you're right
WesleyVernon
Freshman
Freshman
 
Posts: 5
Joined: Fri Jul 02, 2010 11:19 am

Top

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests