change color menu

General topics about the Android-Platform itself.
Coding issues please to the subforum right below.

change color menu

Postby soniya » Fri Mar 07, 2008 7:39 am

can someone tel me ..can we change menu color and menu width...
Attachments
untitled.JPG
untitled.JPG (21.8 KiB) Viewed 2402 times
soniya
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:52 pm
Location: india

Top

Postby soniya » Sat Mar 08, 2008 10:05 am

is possible??????????????/ :?: :roll:
soniya
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:52 pm
Location: india

Postby plusminus » Sat Mar 08, 2008 4:42 pm

Hello soniya,

is that the built-in maps application :?: :arrow: then not.
if it is your own app, then probably.

1[sup]st[/sup] is not possible, as Android not yet supports to select a "global Theme"

Regards,
plusminus
Image
Image | Android Development Community / Tutorials
User avatar
plusminus
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2688
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:37 pm
Location: Schriesheim, Germany

Postby soniya » Tue Mar 11, 2008 6:45 am

how to do it in own application in others themes..can u give me some tips?????
soniya
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:52 pm
Location: india

Postby soniya » Wed Mar 12, 2008 2:54 pm

:roll:
soniya
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 14, 2008 1:52 pm
Location: india

Postby ryank » Fri Mar 21, 2008 10:07 pm

Hi Soniya,
How do you create the Icon Menu?

I've tried this,
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using java Syntax Highlighting
  1. menu.add(0, myConstants.SETTINGS_ID, R.string.settings_menu, R.drawable.myIcon);
Parsed in 0.031 seconds, using GeSHi 1.0.8.4


and this,
Syntax: [ Download ] [ Hide ]
Using java Syntax Highlighting
  1. menu.add(0, myConstants.SETTINGS_ID, R.string.settings_menu).setIcon(R.drawable.myIcon);
Parsed in 0.030 seconds, using GeSHi 1.0.8.4
User avatar
ryank
Developer
Developer
 
Posts: 43
Joined: Mon Jan 28, 2008 3:23 am

Top

Postby ryank » Fri Mar 21, 2008 10:50 pm

nevermind, I was testing the wrong screen. whew! :oops:

Rather than remove it and save my dignity, I'll leave it out here for anyone who is interested. :wink:
User avatar
ryank
Developer
Developer
 
Posts: 43
Joined: Mon Jan 28, 2008 3:23 am

Urgent Help Required...

Postby stilwalli » Wed Sep 24, 2008 8:50 am

I too need to control the width and color of my menu. Is it possible [For own apps]
stilwalli
Developer
Developer
 
Posts: 35
Joined: Mon Jul 21, 2008 8:13 am

Postby zoniq » Tue Oct 20, 2009 10:42 am

Any new insights on how to customize the color of a menu in my application?
zoniq
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 21
Joined: Mon Sep 28, 2009 12:33 pm

Top

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 2 guests