Application is not running

General topics about the Android-Platform itself.
Coding issues please to the subforum right below.

Application is not running

Postby venkat » Thu Nov 29, 2007 12:46 pm

Hi to all,
i am developing one small bike race game. it was working fine. after some some same code is throughing
:cry:

Error message is
[fade]Activity class {com.hexolabs.android/com.hexolabs.android.BikeGame} does not exist. [/fade]

can u any one tell me , what is the Error.

Thanks
venkat
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 152
Joined: Tue Nov 27, 2007 5:42 am
Location: India

Top

Postby plusminus » Thu Nov 29, 2007 1:58 pm

Hello venkat,

the problem probably comes from the AndroidManifest.xml there is probably a type or bad reference, for example when you change the Name of your Application after creation.

Just post it here and we will have a look.

Regards,
plusminus
Image
Image | Android Development Community / Tutorials
User avatar
plusminus
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2688
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:37 pm
Location: Schriesheim, Germany

Postby venkat » Thu Nov 29, 2007 2:19 pm

Thank your replay +-,

Now it's working fine. i have n't done anything. Great effort you are doing +-. keep it up...
venkat
Senior Developer
Senior Developer
 
Posts: 152
Joined: Tue Nov 27, 2007 5:42 am
Location: India

Postby plusminus » Thu Nov 29, 2007 2:22 pm

Hello venkat,

Thx :)

Best Regards,
plusminus
Image
Image | Android Development Community / Tutorials
User avatar
plusminus
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 2688
Joined: Wed Nov 14, 2007 8:37 pm
Location: Schriesheim, Germany

Top

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher and 5 guests