Adding Dev Tools

General topics about the Android-Platform itself.
Coding issues please to the subforum right below.

Adding Dev Tools

Postby dapaintballer331 » Wed Jul 01, 2009 2:07 am

I most likely misunderstand a lot.

Can I make my HTC Magic a "development phone"? My this, I mean can I add "Dev tools" to it, etc?
How do I enable provisioning, etc? A pointer to a good tutorial would be great, thanks.
dapaintballer331
Junior Developer
Junior Developer
 
Posts: 11
Joined: Wed Jul 01, 2009 2:03 am

Top

Postby Queue29 » Fri Jul 24, 2009 6:47 am

You can use any android device for developing, just follow all the same guides that were written while only the G1 was out.


To download the Android DevTools app, check this out:

http://bozosort.com/content/?p=64
Hi!
Queue29
Freshman
Freshman
 
Posts: 4
Joined: Fri Jul 24, 2009 6:38 am
Location: Austin, Texas

Top

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests