Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1007: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /www/htdocs/w006661d/anddev/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4366: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/utf/utf_tools.php:1781)
anddev.org • View topic - GL_LINE_LOOP not drawing correctly

GL_LINE_LOOP not drawing correctly

Problems with Canvas, OpenGL, etc...

GL_LINE_LOOP not drawing correctly

Postby hakk69 » Sat Oct 30, 2010 12:12 am

Hi,
I have a square which I'm rendering using four vertices and GL_LINE_LOOP. It works fine.
However, if I start to rotate this square on all axes and part of the square leaves the emulator screen, the loop appears to drop the vertex that has left the screen. I then get a triangle for a while until the fourth vertex returns to the screen and the loop draws the square again.
I'm extremely new to OpenGL. Is this expected behaviour, a bug in the Android emulator, or something I've missed?

Thanks in advance for any thoughts.
hakk69
Once Poster
Once Poster
 
Posts: 1
Joined: Sat Oct 30, 2010 12:04 am

Top

Return to Android 2D/3D Graphics - OpenGL Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests